عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

فرمانده سابق اسرائیل: تشکیل ناتوی منطقه‌ای ضعیف است

فرمانده سابق اسرائیل: تشکیل ناتوی منطقه‌ای ضعیف است فرمانده سابق بخش اطلاعات نظامی رژیم موقت صهیونیستی (امان)، سفر رئیس جمهور آمریکا به فلسطین اشغالی را لحظه مهمی خواند که به تقویت جایگاه این رژیم در منطقه منجر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «تامیر هیمن» فرمانده سابق بخش اطلاعات نظامی رژیم موقت صهیونیستی (امان) گفت که آمریکا همچنان در کنار این رژیم است و رهبران آمریکا همچنان به امنیت اسرائیل و رفاه آن پایبند هستند.

ژنرال هیمن و «الداد شافیط» پژوهشگر صهیونیست در گزارش خود با اشاره به محوریت ایران در سفر بایدن به منطقه آورده‌اند که حتی پس از اعلام ازسرگیری مذاکرات توقف تحریم‌های ایران، سرنوشت این مذاکرات هنوز مشخص نیست و دولت آمریکا به اهمیت آمادگی برای واقعیت بدون توافق و تداوم برنامه هسته‌ای ایران واقف است و لذا هماهنگی بین آمریکا و اسرائیل ضروری است.

در این پژوهش اشاره شده است که اسرائیل بایستی خطوط قرمز را مشخص کرده و درباره واکنش‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی در صورت عبور از این خطوط، با دولت آمریکا توافق کند و از طرف دیگر تحلیل خطرات و فرصت‌ها در صورت احیای توافق با ایران، ضروری است و این موضوع اهمیت دارد که دو طرف در جریان سفر بایدن درباره مقابله با ایران برنامه‌ریزی کند.

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، طبق این پژوهش توافق با ایران چه احیا شود یا نشود، بایستی از فرصت سفر بایدن برای تقویت هماهنگی منطقه‌ای در برابر تلاش‌های ایران برای استفاده از موشک‌ها و پهپاد‌ها در منطقه استفاده شود و در این راستا تداوم حمایت آمریکا از اسرائیل و تأکید بر اهمیت ادامه حضور آمریکا در عراق و سوریه ضروری است.

این دو پژوهشگر رژیم صهیونیستی همچنین با اشاره به اینکه سفر بایدن فرصتی برای تقویت رویکرد سازش بین این رژیم و کشور‌های عربی به ویژه عربستان است، گفتند که گرچه فرضیه تشکیل ناتوی منطقه‌ای ضعیف است، اما نقشه راه تقویت روابط سعودی-اسرائیلی دارای اهمیت استراتژیک برای همه طرف‌هاست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار